Bel ons vandaag
0468 30 36 30

TANDLABO GENT-ZUID
Ma - Vr : 10u00 -17u00 Za : 10u00-13u00 of na afspraak

DENTAAL TECHNISCH BEDRIJF DELARUELLE ZELZATE
Ma - Vr   09 / 345 88 28                    GSM 0477 83 91 63

Kroon- en brugwerk van hoge kwaliteit

Dentaal Technisch Bedrijf Delaruelle - Kroon- & brugwerk Indien u een of meerdere tanden mist, kan de oplossing liggen in kroon- en brugwerk. In Zelzate is Dentaal Technisch Bedrijf Delaruelle hier de ideale tandtechnicus voor. Wij luisteren steeds naar uw wensen op esthetisch en functioneel vlak en zorgen in ieder afzonderlijk geval voor een degelijke oplossing.

Vervanging van een tand

Bij 1 van onze samenwerkende tandartsen kan u terrecht om ook op bestaande tanden een kroon te plaatsen. Hiervoor dienen ze de tand wat af te slijpen tot een stompje. Dit is een goede oplossing indien uw huidige tand zo aangetast is. Met de kroon wordt de oorspronkelijke vorm en functie hersteld. Over meerdere missende tanden kan een brug geplaatst worden.

Soorten kronen en bruggen

Er bestaan verschillende materialen om kroon- en brugwerk mee te realiseren. Dit is mogelijk met metaal op opgebakken cosmetisch porselein, vol metaal of vol porselein. Ook composiet en zirkonium zijn geschikte materialen. Zowel zirkonium met witte onderstructuur en opgebakken cosmetisch porselein als ingekleurd, vol zirkonium is mogelijk.

De keuze voor een bepaald materiaal is onder andere afhankelijk van de plaats van de brug, de grootte van de brug, uw esthetische wensen en de sterkte. Bij Dentaal Technisch Bedrijf Delaruelle bekijken we dit voor iedere patiënt afzonderlijk.

Neem contact op

Heeft u dringend een kroon of een brug nodig? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons dentaal labo in Zelzate en wij zorgen ervoor dat uw gebit spoedig weer in de beste staat verkeert! Ook voor een tandprothese of tandherstelling kunt u bij ons terecht.