Bel ons vandaag
0468 30 36 30

TANDLABO GENT-ZUID
Ma - Vr : 10u00 -17u00 Za : 10u00-13u00 of na afspraak

DENTAAL TECHNISCH BEDRIJF DELARUELLE ZELZATE
Ma - Vr   09 / 345 88 28                    GSM 0477 83 91 63

Blijf niet met een gebroken gebit zitten

Dentaal Technisch Bedrijf Delaruelle - Gebroken gebit? Niets is zo vervelend als rondlopen met een gebroken gebit. Tandlabo Gent Zuid is de oplossing voor u. Gebarsten, losgekomen of uitgevallen tanden dienen onmiddellijk hersteld te worden om erger te voorkomen. Maak daarom spoedig een afspraak om geen tijd te verliezen.

Snel reageren om erger te voorkomen

Een barst, breuk of een losgekomen tand kan uw comfortgevoel en de werking van uw tandprothese grondig verstoren. Daarom helpen we u bij Dentaal Technisch Bedrijf Delaruelle steeds zo snel mogelijk verder met een deskundige herstelling van uw kunstgebit. Daarna is uw gebit weer zo stevig als voorheen.

Wilt u een extra zekerheid om hetzelfde in de toekomst te voorkomen, dan kunt u opteren voor een metalen draad of netversterking, ook mogelijk met glasvezel zodat niets zichtbaar is. Dit houdt een toekomstige barst binnen de perken. Steeds met garantie op breuk.

Kwaliteitsvolle herstelling van uw tanden

We raden u ten stelligste af om uw gebroken gebit zelf te gaan lijmen. Een kleine onnauwkeurigheid kan immers reeds nefaste gevolgen hebben. Met onze deskundigheid en ervaring zijn onze tandherstellingen heel wat betrouwbaar, en door snel op te treden kunnen we erger in de toekomst voorkomen.

Neem contact op

Merkt u problemen met uw gebit of met uw prothese? Aarzel dan geen moment en neem meteen contact op met ons dentaal labo in Gent Zuid om een afspraak te maken. Bij Dentaal Technisch Bedrijf Delaruelle staat steeds een gespecialiseerde tandtechnieker tot uw dienst.