Bel ons vandaag
0468 30 36 30

TANDLABO GENT-ZUID
Ma - Vr : 10u00 -17u00 Za : 10u00-13u00 of na afspraak

DENTAAL TECHNISCH BEDRIJF DELARUELLE ZELZATE
Ma - Vr   09 / 345 88 28                    GSM 0477 83 91 63

Tandherstellingen aan uw kunstgebit

Dentaal Technisch Bedrijf Delaruelle - Tandherstellingen Naast het maken van tandprotheses, doet Dentaal Technisch Bedrijf Delaruelle ook tandherstellingen in Gent en Zelzate. Problemen met uw kunstgebit komen nooit goed uit. Gebroken, gebarsten, gescheurd of een losse tand, u wilt er steeds zo snel mogelijk van verlost zijn. Wij bieden u als gespecialiseerd tandtechnicus steeds een snelle en degelijke oplossing.

Snelle herstellingen aan uw prothese

Rondlopen met een probleem aan uw kunstgebit is geen lachertje. Daarom zorgt Dentaal Technisch Bedrijf Delaruelle ervoor dat u steeds snel geholpen wordt. Hoe langer we dit laten aanslepen, hoe nefaster dit is voor uw prothese. Daarom is het ook belangrijk dat u ons zelf zo snel mogelijk inlicht over uw probleem.

Indien u hier te lang mee blijft zitten, dan loopt u immers het risico dat uw tandprothese in stukken gaat breken. Om dit te vermijden, zullen wij tandherstellingen steeds zo snel als mogelijk aanpakken.

Afgebroken tanden

Ook afgebroken tanden of een gebroken gebit vormen een vervelend probleem. Toch is dit eenvoudig op te lossen indien u ons tijdig contacteert. Hou de afgebroken tand zeker en vast zorgvuldig bij. In veel gevallen is deze tand immers nog opnieuw te gebruiken. Dit vereenvoudigt de herstelling aan uw kunstgebit aanzienlijk en zal u ook heel wat kosten besparen.

Neem contact op

Zit u met een gebroken, gebarsten of uitgevallen tand in uw kunstgebit? Aarzel dan niet en contacteer nu meteen ons dentaal labo in Gent of Zelzate voor een afspraak. Zo blijven de schade en het ongemak voor u tot een minimum beperkt.